maanantai 12. marraskuuta 2012

Longer lashes










Ite oon käyttäny Revitalashiä vuoden verran ja oon jo niin monelle hehkuttanut sen hyvyyttä ja toimivuutta. Myös kaikki muut ketkä tiedän kokeilleen tätä on tykännyt ja ollut ihmeissään sen tuloksista. Olen jo useampaan kertaan kuullut jonkun kysyvän onko noi sun omat ripset tai ootko ottanut taas pidennykset. Se vähän naurattaa jopa ku ite on jo tottunut pitkiin ripsiin. :)
Kesällä otin pidennykset (en ees tiiä miks), mut kun otin ne pois ja aloin taas vahvistamaan omiani Revitalashin avulla sain ne normaaliin kuntoon paljon nopeammin kun aiemmilla kerroilla.
Kun seerumia alkaa käyttää sitä laitetaan iltaisin yläripsien tyveen. Neste on läpinäkyvää eikä kirvele mitenkään. Seerumia laitetaan iltaisin 3 viikon ajan ripsiin, jonka jälkeen vähennetään kerran viikossa laittamiseen eli ripsien ylläpitämiseen.
Kun ekan kerran käytin sitä omat ripset tummenivat ja vahvistuivat ja pitenivät huomattavasti. Ei se mitään tekoripsiä tuo, että ihan ripsiväriä silti tarvii laittaa, mutta kyllä se kivasti silmiä kaunistaa. :)
Suosittelen kaikille lämpimästi. Hinta on 150€ maahantuojalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti